اطلاعیه امتحانات پایان ترم نیمسال اول سال تحصیلی 1402 – 1401

اطلاعیه مهم اداره آموزش در خصوص امتحانات پایان ترم نیمسال اول سال تحصیلی 1402-1401

ضمن آرزوی توفیق الهی برای دانشجویان گرامی، جهت برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال جاری، توجه شما عزیزان را به نکات مهم ذیل جلب می نمائیم.

بدیهی است در صورت عدم رعایت موارد ذیل و بروز هرگونه مشکل، عواقب ناشی از آن بعهده شخص دانشجو می باشد و با دانشجوی خاطی طبق مقررات برخورد خواهد شد. این اطلاعیه به منزله ابلاغ به کلیه دانشجویان می باشد و عدم اطلاع از آن، مانع از اجرای مقررات نخواهد شد.

-امتحانات پایان ترم دانشجویان تمامی مقاطع به صورت حضوری و طبق برنامه امتحانی برگزار خواهد شد.

– همراه داشتن کارت ورود به جلسه ( اخذ از 15/10/1401) الزامی می باشد.

– بمنظور ایجاد نظم و رعایت مقررات در امتحانات پایان ترم و استفاده کامل از زمان مفید امتحان، توصیه می شود، نیم ساعت قبل از شروع امتحان،در محل حوزه امتحانی حضور بهم رسانید.

– بعد از بسته شدن درب حوزه های امتحانی ، از ورود دانشجو جلوگیری خواهد شد.

– همراه داشتن هرگونه وسایل اضافی از قبیل تلفن همراه(حتی خاموش)، هندزفری، تبلت و سایر وسایل الکترونیکی، کیف، ماشین حساب، کتاب و جزوه( بدون مجوز استاد درس) ممنوع و تخلف محسوب می شود.

– رعایت تذکرات و توصیه های مراقبان و مسئولان جلسه آزمون، الزامی می باشد.

– در صورت مشاهده تقلب ، طبق مقررات برخورد خواهد شد.

– قبل از خروج از جلسه آزمون،می بایست لیست حضور و غیاب توسط دانشجو امضاء شود.

– در صورت عدم حضور دانشجو در جلسه آزمون، غیبت امتحانی ثبت و طبق آیین نامه آموزشی برای آن درس اقدام خواهد شد.

– چنانچه دانشجویی به علت مشکلات پزشکی در جلسه امتحان غیبت نماید، لازم است طبق آیین نامه و دستورالعمل مربوطه اقدام نماید تا درخواست ایشان مورد بررسی قرار گیرد.

* در پایان ضمن آرزوی موفقیت در امتحانات پایان ترم به استحضار می رساند در صورت هرگونه سوال در ارتباط با مسائل آموزشی قبل از شروع فرآیند امتحانات پایان ترم، به واحد آموزش موسسه مراجعه و یا با شماره تلفن 01152337477 تماس حاصل نمایند.