alt 
25 رمضان 31 / ۱۳ شهریور ماه ۸۹ / 2010 Sep 04                 تهران ۲۰:۲۵   -   16:55 GMT
اخبار
رتبه بدهید
1388/11/08

نسخه چاپی
پیش از اقدام نسبت به اخذ واحدهای درسی مطلب ذیل
"اطـلاعـیه"
به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند پیش از اقدام نسبت به اخذ واحدهای درسی مطلب ذیل را به دقت مطالعه فرموده و رعایت نمائید :
برخی از برنامه های هفتگی در مورد بعضی از رشته ها که ظرفیت بالایی دارند به صورت 2 یا 3 مدل متفاوت ارائه شده است، بطور مثال در مورد رشته معماری مقطع کارشناسی پیوسته ترم 2، دروس با 3 کد متفاوت 901، 902،903 ثبت شده اند. دانشجویان می بایست تمام دروس مقتضی را تنها از یک گروه مثلاً 901 اخذ نموده و از انتخاب دروس با کدهای متفاوت اجتناب نمایند، بدیهی است در صورت مشاهدۀ مواردی از این قبیل، اداره آموزش مستقلاً نسبت به حذف واحد اقدام می نماید.
هم چنین متذکر می شود دانشجویان تنها مجاز به انتخاب واحد درسی که برای ورودی خودشان تعریف شده می باشند و اختیار اخذ واحد از ورودی قبل یا بعد خود را ندارند. در صورت نیاز دانشجو به کسب واحد درسی از دیگر ورودی ها، این امر بایستی زیر نظر کارشناس مربوط هر رشته انجام پذیرد، در غیر اینصورت واحد اختیار شده حذف خواهد شد.
 
سیستم مدیریت محتوای وب سایت وانا
VANA Content Management System