مدیر امور فرهنگی

میثم زندی

کارشناسی ارشد پژوهش هنر

شرح وظایف مدیر امور فرهنگی

–          تهیه طرح های فوق برنامه در زمینه های فرهنگی ، علمی ، تحقیقاتی ، هنری .

–          تشکیل گروه های دانشجویی در رشته های مختلف هنری بر اساس قوانین مصوب .

–          تهیه و اجرای طرح های فرهنگی ، سیاسی و اجتماعی دانشگاه با کمک مجموعه های دانشجویی.

–          ایجاد ارتباط و همکاری با مراکز و نهادهای فرهنگی ، هنری و اجتماعی کشور .

–          تهیه برنامه های مختلف و تشویق و ترغیب دانشجویان به شرکت در برنامه ها و مسابقات حفظ و قرائت قرآن کریم

–          تشویق وترغیب دانشجویان به شرکت در فعالیتهای هنری، اردوها، جشنواره ها،کارگاههای آموزشی ویژه انجمنهای علمی.

–          جمع آوری و فراهم آوردن نشریات هنری، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی کشور به منظور استفاده دانشجویان و ایجاد آرشیو های مربوطه .

–          برنامه ریزی و برگزاری اردوهای آموزشی، فرهنگی، زیارتی و هنری برای دانشجویان .

–          زمینه سازی و بسترسازی فعالیتهای فرهنگی دانشجویان متناسب با اهداف وظایف فرهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی .

–          تلاش برای فرهنگ سازی علمی و ارتقای جایگاه انجمنهای علمی در بین اساتید، دانشجویان، مسئولین و نیز در سطح جامعه .

–          برگزاری نشست ها  ، گردهمایی های تخصصی و کارگاههای آموزشی به منظور تبادل نظر ، ارائه یافته های پژوهشی و تبادل تجربیات و افزایش دانش در خصوص راهبری بهتر انجمنهای علمی .

–          سازماندهی و ایجاد هماهنگی در بخشهای دانشجویی دانشگاهی و واحد انجمنهای علمی دانشجویی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و نیز پیگیری امور اداری و مالی مرتبط با انجمنها  و همکاری با آنها در برنامه ها و فعالیتهایشان .

–          تهیه گزارش های لازم و اطلاع رسانی از وضعیت ، برنامه ها وفعالیتها ی انجمنها از طریق نشریات و نیز سایتهای خبری دانشگاهی و غیر دانشگاهی .

–          نظارت بر تشکیل انجمن های علمی دانشکده هاو انتخابات و فعالیتهای آنها بطور مستمر .

–          ارزیابی سالیانه از فعالیتها و اقدامات انجمنها و تقدیر و تشویق انجمنهای برتر در عرصه های فعالیتهای، نظیر تیمهای مسابقات علمی، نشریات، برگزاری همایشها و سخنرانی های علمی و …..

–          تدوین آیین نامه ها، دستور العمل ها و انجام امور دبیرخانه کمیته نظارت و حمایت از انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه .

–          انجام مقدمات اعزام دانشجویان به حج عمره دانشجویی  براساس سهمیه دانشگاه.

–          انجام سایر امور محوله در صورت لزوم .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

به بالای صفحه بردن