شرایط دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد

به اطلاع کلیه دانشجویان رشته های مختلف دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد که زمان دفاع آنها در بهمن ماه 94
می باشد می رساند که:

1-     با بررسی های به عمل آمده از نسخه های دریافتی پایان نامه ها ملاحظه شده است که با آئین نامه نگارش پایان نامه مندرج در سایت دانشگاه مطابقت ندارد و یا اشکالاتی در بعضی از زمینه های آن وجود دارد ضروری است اصلاحات مورد نظر صورت پذیرد.

2-     در صورت عدم اصلاح موارد درخواستی امکان دفاع از پایان نامه وجود نخواهد داشت.

3-     شرط دفاع از پایان نامه داشتن یک مقاله علمی مستخرج از پایان نامه می باشد لذا تا تاریخ 15/11/1394 مهلت ارسال مقالات به دانشگاه تمدید شده است.

4-     زمان دفاع از پایان نامه ها از تاریخ 24/11/1394 لغایت 29/11/1394 می باشد.شایسته است راس ساعت مقرر در جلسه دفاع حضور داشته باشید.

5-     دانشجویانی که به هر دلیل آماده دفاع از پایان نامه خود نیستند لازم است تقاضای تمدید مهلت را از طریق تکمیل فرم شماره 6 و با امضای استاد راهنما جهت بررسی در شورای تحصیلات تکمیلی ارائه نمایند. بررسی تمدید منوط به تکمیل فرم شماره 4 مربوط به گزارش پیشرفت پایان نامه و ارائه آن به همراه تقاضای تمدید است.

آدرس ایمیل آموزش: Amoozesh@kamalolmolk.ac.hr

دیدگاه‌ خود را بنویسید