اطلاعیه مهم ثبت نام نیمسال دوم سال تحصیلی 1401 – 1400

تقویم آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی 1401 – 1400

1- تمام کلاس ها در مقطع کارشناسی  و در مقطع کارشناسی ارشد به صورت ترکیبی است.

2- انتخاب واحد دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد طبق تاریخ مندرج در جدول تقویم آموزشی صورت خواهد گرفت و این تاریخ غیر قابل تمدید خواهد بود.

3- دانشجویان قبل از تاریخ انتخاب واحد نیمسال دوم باید تسویه حساب مالی نیمسال اول را انجام داده باشند.

4- دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد قبل از انتخاب دروس ، نسبت به دروس گذرانده شده و رعایت پیش نیاز با نظارت مدیران گروه هماهنگی لازم را بعمل آورند.

5- باتوجه به حضوری بودن کلاس ها در مقطع کارشناسی و ترکیبی در کارشناسی ارشد نسبت به انتخاب دروس و نحوه حضور دقت لازم را داشته باشند.

6- دانشجویان نسبت به اطلاعیه های صادره و نحوه انجام امور آموزش هر روزه به سایت دانشگاه مراجعه و از آخرین اطلاعیه ها و اخبار مطلع گردند.

7- هرگونه اهمال و بی دقتی و نقض در امور انتخاب واحد و مباحث آموزشی دانشجویان ، معاونت آموزشی هیچ گونه مسئولیتی را پذیرا نخواهد بود.

8- دانشجویان در زمان انتخاب واحد نیمسال دوم باید شهریه ثابت را پرداخت نموده و بعد اقدام به ثبت نام و انتخاب واحد نمایند.

9- شماره تماس با معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی tel:0115233055 – شماره تماس با مدیر مالی و اداری tel:01152337477 داخلی 33 – شماره تماس با کارشناسان آموزشی tel:01152337477 داخلی 15 و 19

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

به بالای صفحه بردن