اطلاعیه جدید کمسیون بررسی موارد خاص

دانشجوی گرامی در صورتی که از طریق کارشناس مربوطه مطلع شدید که پرونده شما به شورای مواردخاص استان ارجاع می گردد مراحل ذیل را به ترتیب انجام دهید:

• ابتدا مبلغ 500.000 ریال به شماره شبا 660100004001073903022968 با ذکر شناسه 387073953119500001400264888204 واریز نمائید. اصل فیش پس از دریافت کد رهگیری و پایان فرایند ثبت نام به کارشناس موسسه یا کارشناس استانی (سازمان مرکزی – ویلای 16 ) ارسال گردد.
  • کارنامه کل از آموزش دانشگاه / کارت پایان خدمت یا نامه معافیت تحصیلی
  • مستندات مربوط به دلایلی به نحوی باعث عدم موفقیت در تحصیل شده است مانند:  بیماری دانشجو، گواهی محل کار،بیماری والدین ، طلاق ،  فوت اعضای درجه یک و…   ( کلیه مدارک پزشکی و مشاوره پس از تائید پزشک معتمد اسکن شود.)

سپس از طریق پورتال سازمان امور دانشجویان ( سامانه سجاد ) به آدرس.ir https://portal.saorg وارد سامانه شده و در قسمت راهنمای کاربران ( دانشجو قبل از شروع به ثبت نام راهنما را مطالعه نمایند).کلیه مدارک اسکن شده آپلود گردد.

از آنجا که در سامانه دسترسی جهت ویرایش اطلاعات وجود ندارد کلیه اطلاعات دانشجو اعم ازنام و نام خانوادگی/ مقطع/ واحدهای اخذشده، گذرانده،  باقیمانده ، معدل کل ، تعداد مشروطی و … مطابق با کارنامه  صحیح نوشته شود.

پس از تائید اطلاعات توسط کارشناس آموزش کل و طرح در جلسه کمیسیون موارد خاص دانشگاه / موسسه مربوطه ، پرونده به شورای موارد خاص استان ارجاع می گردد. در این بازه پیامی به این مضمون که « جهت ادامه فرایندارجاع به استان و پرداخت بانکی به کد رهگیری مراجعه کنید» برای دانشجو ارسال می گردد. با مراجعه دانشجو به کد رهگیری مبلغ 130000 ریال از شماره کارت و رمز دانشجو کسر و به حساب امور دانشجویان وزارت متبوع واریز می گردد. اکنون پرونده شما در شورای استان قابل دسترسی است .

پس از بررسی پرونده و برگزاری جلسه، متن پیام « فرایند خاتمه یافته است » به دانشجو اعلام می شود. پس از 48 ساعت (بازه انشاء صورتجلسه، امضاء و ارسال) جهت ادامه فرایند آموزشی و ثبت نام به آموزش دانشگاه مراجعه نمایند.

جلسات شورای استان ماهی یکبار و در موارد ضروری به صورت فوق العاده برگزار می گردد و از آنجا که از طریق سامانه سجاد قابلیت پیگیری درخواست وجود دارد یا  حسب ضرورت دانشجو می تواند از طریق کارشناس مواردخاص دانشگاه خود، پیگیری نماید. نیازی به پیگیری حضوری  دانشجو نخواهد بود.

مراتب به نحو مقتضی به اطلاع دانشجویان ذینفع رسانده شود.

رفع نقص و پشتیبانی سامانه سجاد 021- 96664457 آقای توکلی  /

شورای مواردخاص استان مازندران011- 35303423  پاسخگویی روزهای دوشنبه و چهارشنبه ساعت 10-8 صبح